1903: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké bxr:1903 жэл
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké xal:1903 җил)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké bxr:1903 жэл)
[[br:1903]]
[[bs:1903]]
[[bxr:1903 жэл]]
[[ca:1903]]
[[ckb:١٩٠٣]]
62.955

besutan