1814: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1814年
c (r2.7.2+) (bot Menambah: stq:1814)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1814年)
[[wa:1814]]
[[war:1814]]
[[wuu:1814年]]
[[yi:1814]]
[[yo:1814]]
2.367

besutan