Manuk: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké new:झंगः)
| subdivision_ranks = [[Ordo (biologi)|Ordo]]
}}
 
'''Manuk''' utawa '''Peksi'''|'''Péksi''' iku anggota klompok [[sato kewan|kéwan]] kanthi balung mburi ([[vertebrata]]) sing nduwé [[wulu]] lan [[sewiwi]]|[[sèwiwi]]. [[Fosil]] manuk paling tuwa ditemokaké ing [[Jerman|Jèrman]] lan ditepungi minangka ''[[Archeopteryx]]''.
 
Naraguna anonim