693: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:693年
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:693)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:693年)
[[vo:693]]
[[war:693]]
[[wuu:693年]]
[[yo:693]]
[[zh:693年]]
62.955

besutan