769: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:769年
c (Bot: Nambahaké ga:769)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:769年)
[[vo:769]]
[[war:769]]
[[wuu:769年]]
[[yo:769]]
[[zh:769年]]
61.741

besutan