984: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:984年
c (Bot: Nambahaké se:984)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:984年)
[[vo:984]]
[[war:984]]
[[wuu:984年]]
[[yo:984]]
[[zh:984年]]
62.130

besutan