766: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:766年
c (Bot: Nambahaké ga:766)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:766年)
[[vo:766]]
[[war:766]]
[[wuu:766年]]
[[yo:766]]
[[zh:766年]]
62.102

besutan