1438: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1438年
c (Bot: Nambahaké se:1438)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1438年)
[[vo:1438]]
[[war:1438]]
[[wuu:1438年]]
[[yo:1438]]
[[zh:1438年]]
62.292

besutan