Borough (New York City): Béda antara owahan

480 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
* [[Jamaica, Queens]]
* [[St. George, Staten Island]]
== Marble Hill ==
[[Marble Hill, Manhattan|Marble Hill]] inggih punika sebuah [[enklave dan eksklave|enklave]] alit ing daratan Amerika Utara ingkang katingal kadasta bagian saking the Bronx, ananging menika bagian saking Manhattan. Saksampune peningkatan lalu lintas kapal ing taun 1890-an, Korps Insinyur Angkatan Darat AS mbangun [[Harlem River Ship Canal]] ingkang ngewahi Marble Hill dados pulau. Kanal sungai lama dipunisi taun [[19 lan nggayutaken Marble Hill ing daratan.