Sutan Syahrir: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
wkf
c (wkf)
(wkf)
|successor3 = [[Agus Salim]]
|birth_date = {{birth date|1909|3|5}}
|birth_place = {{flagicon|Belanda}} [[Kutha Padang PanjangPadangpanjang|Padang Panjang]], [[Sumatra Kulon]], [[Hindhia Walanda]]
|death_date = {{death date and age|1966|4|9|1909|3|5}}
|death_place = {{flagicon|Swiss}} [[Zurich]], [[Swiss]]
|signature =
}}
'''Sutan Syahrir''' (éjaan biyèn:'''Soetan Sjahrir''') ({{lahirmati|[[Kutha Padangpanjang|Padang Panjang]], [[Sumatra Kulon]]|5|3|1909|[[Zürich]], [[Swiss]]|9|4|1966}}) yaiku sawijining [[pulitikus]] lan [[Perdhana Mentri|perdhana mentri]] pisanan ing [[Indonésia]].<ref name="internet1">{{id}}[http://nurulfikri.sch.id/index.php/isi-situs/kisah-inspiratif/53-kisah-inspiratif/178-sutan-syahrir-1909-1966.html nurulfikri.sch.id]</ref> Dhèwèké njabat dadi [[Dhaptar Perdhana Mentri Indonésia|Perdhana Mentri Indonésia]] saka [[14 November]] [[1945]] nganti tekan [[20 Juni]] [[1947]].<ref name="internet1"/> Syahrir ngedegaké [[Partai Sosialis Indonesia]] ana ing taun [[1948]].<ref name="internet1"/> Sutan mati ana ing pangasingan nalika dadi tawanan pulitik lan dikubur ing [[TMP Kalibata]], [[Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta|Jakarta]].<ref name="internet1"/>
 
== Babad slira ==
2.483

besutan