1242: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1242年
c (Bot: Nambahaké se:1242)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1242年)
[[vo:1242]]
[[war:1242]]
[[wuu:1242年]]
[[yo:1242]]
[[zea:1242]]
61.146

besutan