1016: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1016年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké sh:1016)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1016年)
[[vo:1016]]
[[war:1016]]
[[wuu:1016年]]
[[yo:1016]]
[[zh:1016年]]
60.769

besutan