1206: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1206年
c (Bot: Nambahaké se:1206)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1206年)
[[vo:1206]]
[[war:1206]]
[[wuu:1206年]]
[[yo:1206]]
[[zea:1206]]
61.288

besutan