1227: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1227年
c (Bot: Nambahaké se:1227)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1227年)
[[vo:1227]]
[[war:1227]]
[[wuu:1227年]]
[[yo:1227]]
[[zh:1227年]]
62.976

besutan