1364: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1364年
c (Bot: Nambahaké se:1364)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1364年)
[[vo:1364]]
[[war:1364]]
[[wuu:1364年]]
[[yo:1364]]
[[zh:1364年]]
61.714

besutan