1522: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1522年
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1522 nî)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1522年)
[[vo:1522]]
[[war:1522]]
[[wuu:1522年]]
[[yo:1522]]
[[zh:1522年]]
61.768

besutan