Aron Ralston: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah ko:애런 랄스턴 dadi ko:애런 랠스턴
c (Bot: Nambahaké uz:Aron Ralston)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah ko:애런 랄스턴 dadi ko:애런 랠스턴)
[[it:Aron Ralston]]
[[ja:アーロン・ラルストン]]
[[ko:애런 랄스턴랠스턴]]
[[no:Aron Ralston]]
[[pl:Aron Ralston]]
61.554

besutan