Pizza: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Ngowah ml:പിറ്റ്സ dadi ml:പിത്സ
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké war:Pizza)
c (r2.7.2+) (Bot: Ngowah ml:പിറ്റ്സ dadi ml:പിത്സ)
[[lv:Pica]]
[[mk:Пица]]
[[ml:പിറ്റ്സപിത്സ]]
[[mn:Пицца]]
[[mr:पिझ्झा]]
62.379

besutan