1183: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1183
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1183年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1183)
[[ro:1183]]
[[ru:1183 год]]
[[rue:1183]]
[[sa:११८३]]
[[scn:1183]]
60.615

besutan