1074: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1074
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1074年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1074)
[[ro:1074]]
[[ru:1074 год]]
[[rue:1074]]
[[sa:१०७४]]
[[scn:1074]]
61.527

besutan