1149: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1149
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké wuu:1149年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké rue:1149)
[[ro:1149]]
[[ru:1149 год]]
[[rue:1149]]
[[sa:११४९]]
[[scn:1149]]
60.617

besutan