1136: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1136
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1136年)
c (Bot: Nambahaké rue:1136)
[[ro:1136]]
[[ru:1136 год]]
[[rue:1136]]
[[sa:११३६]]
[[scn:1136]]
32.744

besutan