1023: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1023
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1023年)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké simple:1023)
[[se:1023]]
[[sh:1023]]
[[simple:1023]]
[[sk:1023]]
[[sl:1023]]
2.159

besutan