1576: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1576
c (r2.6.4) (bot Menambah: zh-min-nan:1576 nî)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké rue:1576)
[[ro:1576]]
[[ru:1576 год]]
[[rue:1576]]
[[sa:१५७६]]
[[sah:1576]]
5.694

besutan