Kategori:1296: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2) (Bot: Nambahaké ml:വർഗ്ഗം:1296
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ckb:پۆل:١٢٩٦)
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké ml:വർഗ്ഗം:1296)
[[lv:Kategorija:1296. gads]]
[[mk:Категорија:1296]]
[[ml:വർഗ്ഗം:1296]]
[[ms:Kategori:1296]]
[[mt:Kategorija:1296]]
3.733

besutan