Selat Bangka: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké nn:Bangkasundet
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké zh:邦加海峽)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké nn:Bangkasundet)
[[ms:Selat Bangka]]
[[nl:Straat Banka (Sumatra)]]
[[nn:Bangkasundet]]
[[pl:Cieśnina Bangka]]
[[zh:邦加海峽]]
2.824

besutan