1878: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké min:1878
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké lez:1878 йис)
c (Bot: Nambahaké min:1878)
[[mhr:1878]]
[[mi:1878]]
[[min:1878]]
[[mk:1878]]
[[mr:इ.स. १८७८]]
32.744

besutan