688: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké wuu:688年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké ga:688, rue:688)
c (Bot: Nambahaké wuu:688年)
[[vo:688]]
[[war:688]]
[[wuu:688年]]
[[yo:688]]
[[zh:688年]]
32.744

besutan