Lisabon: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| footnotes =
}}
'''Lisabon''' utawa '''Lisboa''' kuwi [[ibukutha]] negara [[Portugal]]. [[Pedunung]] kutha iki cacahé 600.000 jiwa lan ing dhaérah [[metropolitan]] watara 2,5 yuta jiwa. [[Gunggung]] iki kira-kira 1/3 saka pedunung [[Portugal]].
 
Kali [[Tagus]] mérang kutha iki dadi [[loro]].