24 Maret: Béda antara owahan

412 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 148 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2453 (translate me))
== Kadadosan Wigati ==
* [[1882]] - [[Robert Koch]] manggihaken [[bakteri]] ingkang dados sebab panyakit [[Tuberkulosa|TBC]].
* [[1976]] - [[Perang Reged]]: [[PresidhenPrésidhèn Argentina|PresidhènPrésidhèn]] [[Argentina]] [[Isabel Peron]] dipunculik kaliyan dipungulingaken ing satunggiling [[kudeta]] tanpa rah.
* [[1989]] - [[Kapal minyaklenga|Kapal lisah]] [[Exxon Valdez]] wutah ing sagantun langkung saking 11 yuta [[galon]] [[lenga|lisah]] ing Prince William Sound, [[Alaska]], ndadosaken musibah lingkungan ingkang ageng sanget.
* '''[[2010]] ''' - Wonten '''tokèk''' jinis énggal dipunpanggihi ing [[Kamboja]]. {{sumber|url=http://news.yahoo.com/s/afp/20100324/sc_afp/cambodiaconservationenvironmentgecko|nama=Yahoo!}}
 
{{Berita
|tgl = [[2013]]
|ber = - Présidhèn [[Républik Afrika Tengah]], [[François Bozizé]], (''foto'') mlajar dhumateng [[Républik Démokratik Kongo]] sasampunipun pambrontak nguwaosi Ibu Kitha [[Bangui]].
|HU = y
|gbr = Francois Bozize headshot.jpg
|cap =
|wid =
|u1 = http://www.tempo.co/read/news/2013/03/25/119469189/Kudeta-di-Republik-Afrika-Tengah-Presiden-Kabur
|n1 = Tempo
}}
 
== Wiyosan ==
8.252

besutan