Damaskus: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 136 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3766 (translate me))
 
[[Gambar:Damascus by night.JPG|thumb|290px|Damaskus wayah wengi]]
'''Damaskus''' ('''{{lang-ar|دمشق}}''', {{ArTranslit|Dimasyiq}}, uga disebut '''الشام''' '''asy-Syām''') iku [[ibukutha]] lan kutha paling [[gedhé]] ing [[Suriah]]. Kutha iki minangka salah siji kutha paling [[tuwa]] sing tansah didunungi ing donya, saliyané [[Al-Fayyum]], lan [[Gaziantep]]. Populasi watara [[1.67]] juta [[jiwa]].
 
{{Infobox World Heritage Site