Jura: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
+cathetan
c (TracySurya mindhahaken kaca Jurassic dhumateng Jura (périodhe): Jawa)
c (+cathetan)
 
Jeneng périodhe iki diwènèhaké déning [[Alexandre Brogniart]] adhedhasar akèhé [[watu kapur]] laut sing ditemokaké ing [[Pagunungan Jura]], ing dhaérah patemon [[Jerman]], [[Prancis]], lan [[Swiss]].
 
== Cathetan ==
{{Reflist|30em}}
 
== Wacan terusan ==
8.252

besutan