Ezra: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
(Artikel Anyar)
[[en:Ezra]] [[he:עזרא]] [[id:Ezra]] [[ja:エズラ]] [[zh:以斯拉記]]
 
'''Ezra''' ([[basa Ibrani]] עזרא ''Ezra'' utawa ''‘Ezrā’'') iku sang [[nabi]] sing mimpin wong-wong buwangan sing padha bali saka [[Babel]] menyang [[Yerusalem]] ing taun [[459 SM]].
Naraguna anonim