Wikipédia:Pendhapa: Béda antara owahan

5.748 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bennylin mindhahaken kaca Main Page dhumateng Kaca Utama
c (Bennylin mindhahaken kaca Main Page dhumateng Kaca Utama)
#REDIRECT [[kategori:Kaca Utama]]
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng-rawuh2.png|800px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
<center>'''Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi'''<center>
<br />
</div>
 
<div style="width:45%;height:90px;border:1px solid #a7d7f9; vertical-align:top; color:#000; padding: 0px 10px 10px 10px; -moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; background-color:#eeeeff;border-radius:10px; float:left">
[[image:Lungguh.svg|left|50px|margin-right:20px]]
{|style="margin-left:20px;"
| Tumut ngregengaken Wikipedia basa Jawi?
*[[Wikipedia:Tutorial| Cara gampil nyerat ing Wikipedia]]
*[[Wikipedia:Warung Kopi| Saran lan pirembagan]]
*[http://tech.groups.yahoo.com/group/wiki-jv/ Milis Wikipediawan Jawi]
|}
</div>
<div style="width:45%;height:90px;border:1px solid #a7d7f9; vertical-align:top; color:#000; padding: 0px 10px 10px 10px; -moz-border-radius: 10px; -webkit-border-radius: 10px; background-color:#F0f0f0;border-radius:10px; float:left;margin-left:10px;">
<inputbox>
type=search
width=40
break=no
bgcolor=#F0f0f0
buttonlabel=Pados artikel
searchbuttonlabel=Pados isi
</inputbox><div style="font-size:80%;">
Sapunika wonten '''[[{{ns:special}}:Statistics|{{NUMBEROFARTICLES}}]]''' artikel kanthi '''{{NUMBEROFUSERS}}''' panganggé ingkang kacathet.
<br>
'''[[Wikipedia:jv-0|You don't speak Javanese? Find more about this language!]]'''
</div>
</div>
 
<br>
<div style="float:left;width:100%;"><center>
{{Cithakan:Kategori utama}}
</center>
</div>
 
<!-- Tabel untuk: artikel pilihan, gambar pilihan-->
{| cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"
|- valign="top" style="font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 100%; text-align: left;"
| style="background:LightCyan; border:1px solid #4682B4; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;"|
<!-- Artikel pilihan -->
 
<div style="background:#AFEEEE; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; -moz-border-radius: 0px;">'''Artikel pinilih wulan punika'''</div>
<div style="font-size: 100%;">
{{Wikipedia:Artikel pilihan/{{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTH}}}}
</div>
 
[[Wikipedia:Artikel pilihan|Artikel pilihan sanèsipun...]]
 
<!-- Gambar pilihan -->
 
<div style="background:#87CEEB; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; -moz-border-radius: 0px;">'''Gambar pinilih wulan punika'''</div>
<div style="font-size: 100%;">
{{Wikipedia:Gambar pilihan/{{CURRENTYEAR}} {{CURRENTMONTH}}|align=left}}
</div>
<div style="font-size: 100%;text-align: left;" class="noprint"><div style="font-size: 100%;text-align: left;" class="noprint">
 
[[Wikipedia:Gambar pilihan|Gambar pilihan sanèsipun...]]
</div>
| width="0%" | &nbsp;&nbsp;&nbsp;
 
| width="45%" style="background:#F4FFF4; color: #000; border:1px solid #00CC00; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;"|
<!-- Prakara Wiki -->
<div style="background:#90Ed9d; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 110%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; -moz-border-radius: 0px;">'''Prakawis Wikipèdia Jawi'''</div>
Proyèk Wikipedia punika gadhah don ndamel bauwarna ingkang pepak piyambak ing sedaya basa ing saubengipun donya. Wonten kaca punika, sinten kémawon ingkang ngersakaken ngasta '''Wikipédia ing basa Jawi''' saged amujudaken. Saged mawi basa Jawi ''krama'' utawi saged ugi ing basa ''ngoko''. Ananging manawi saged, langkung saé nyerat mawi basa krama. Isi Wikipedia wonten saandhaping [[GFDL|Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU]], tegesipun inggih bébas kaliyan bakal bébas ngantos salaminipun. Ugi kapurih kersa mriksani [[Wikipedia:Hak cipta|hak cipta]] kanggé katrangan langkung prakawis hak cipta, sumber kabikak, saha isi bébas. Kanggé pacoban mangga nyobi nyunting ing [[wikipedia:kothak wedhi|kothak wedhi]]<br>
([[Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko|katrangan ing basa Jawa ngoko]])
 
<!-- Prastawa énggal-->
<div style="background:#90EE90; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; text-align: left;">'''Prastawa énggal'''</div>
{{Aktualitas/Prastawa anyar/Isi}}
<div style="font-size: 100%; font-weight: bold; text-align: right;" class="noprint">
[[:Cithakan:Aktualitas/Prastawa_anyar|sunting]]
 
<!-- Dina iki ing sejarah -->
<div style="background:#90EE90; color: #000; border:0px solid #ccc; font-size: 100%; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px 10px 0px; text-align: left;">'''{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}} wonten ing sajarah'''</div>
<div style="font-size: 100%; font-weight: bold; text-align: left;" class="noprint">
{{DinaIkiIngSejarah/{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}}}</div>
<div style="font-size: 100%; font-weight: bold; text-align: right;" class="noprint">
[[{{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}|Prastawa sanèsipun wonten ing {{CURRENTDAY}} {{CURRENTMONTHNAME}}]]
[http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:DinaIkiIngSejarah/{{CURRENTDAY}}_{{CURRENTMONTHNAME}}&action=edit sunting]
 
 
</div>
|}
 
<!-- Proyek Wikimedia lain -->
<div style="background:#ffc9c9; color: #000; border:0px solid #ccc; font:bold 120% sans-serif; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;">[[Gambar:Wikimedia-logo-20px.png]] Proyèk Wikimedia kagandhèng</div>
{{Wikipediasister}}
 
<!-- Wikipedia dalam bahasa lain -->
<div style="background:#dedede; color: #000; border:0px solid #ccc; font:bold 120% sans-serif; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;">[[Gambar:Wikipedia-logo-20px.png]] Wikipédia wonten ing basa sanèsipun</div>
{{basaliya}}
{{interwikiKacaUtama}} <!--Template:MainPageInterwikis-->
[[kategori:Kaca Utama]]
4.292

besutan