JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
80 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{smile}}{{smile}}{{smile}}{{smile}}{{smile}}
 
 
== Arsip ==
{{panganggo Indonésia}}{{br}} {{br}} {{panganggo Semarang}} {{br}}
{| style="float: left ;margin-center: 1em; margin-bottom: 0.5em; width: 150px; border: #99B3FF solid 1px; text-align: center"
 
|-
{{Panganggo Windows XP}}{{br}}
|<center>'''Arsip Diskusi (''Archive''):''' </center>
 
|-
{{user id}} {{user jv}}
|[[Gambar:Replacement filing cabinet.svg|center|80px]]
{{Panganggo peserta Papat Limpad}} {{br}}{{Panganggo Tempe}}
|-
{{br}}{{Panganggo Muslim}}{{br}}{{br}}
|[[Dhiskusi Panganggo:JV089Yayu| Diskusi Altonz]]
|-
|}
4.395

besutan