JV003Agus

Gabung 21 Maret 2011
295 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{smile}}{{smile}}{{smile}}{{smile}}{{smile}}
 
<div style="float:left;width:100%;"><center>
{{panganggo Indonésia}} {{brpanganggo Semarang}} {{brPanganggo Windows XP}} {{panganggouser Semarangid}} {{bruser jv}}
{{Panganggo peserta Papat Limpad}} {{brPanganggo Tempe}} {{Panganggo TempeMuslim}}
</center>
</div>
<center>
 
<!-- Proyek Wikimedia lain -->
{{panganggo Indonésia}}{{br}} {{br}} {{panganggo Semarang}} {{br}}
<div style="background:#ffc9c9; color: #000; border:0px solid #ccc; font:bold 120% sans-serif; padding: 3px 5px; margin: 10px 0px; -moz-border-radius: 5px;">[[Gambar:Wikimedia-logo-20px.png]] Proyèk Wikimedia kagandhèng</div>
 
{{Wikipediasister}}
{{Panganggo Windows XP}}{{br}}
 
{{user id}} {{user jv}}
{{Panganggo peserta Papat Limpad}} {{br}}{{Panganggo Tempe}}
{{br}}{{Panganggo Muslim}}{{br}}{{br}}
4.395

besutan