Antonio Conte: Béda antara owahan

524 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Nalika sasi Desember 2007 Conte [[A.S. Bari|Bari]] kanggo nganteni [[Giuseppe Materazzi]] ana ing paruh kapindo musim Seri B 2007-08.<ref name="materazzi_resignation">{{cite web |url=http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/12307/Materazzi+si+dimette:+Antonio+Conte+a+Bari|publisher=Corriere dello Sport.it |title=Materazzi si dimette: Antonio Conte a Bari |accessdate=2007-12-28 |date=2007-12-28|language=Italian }}</ref>
Conte miwiti musim kanthi apik, kanthi bisa ndadekake Bari kang kaancem degradasi bisa dadi sawijining tim kang manggon ana ing panggon tengah ing Seri B. Nalika musim 2008-09, Conte bisa ndadekake Bari dadi juwara Seri B kang sabanjure ndadekake klub kuwi promosi ana ing Seri A kanggo musim 2009-10.
Nalika sasi Juni 2009, sakwise ana kabar kang nyambungake dheweke kanggo peran kepelatihan ana ing Juventus, Conte sarujukkanggo nampa kontrak kang disambung kanggo musim kang anyar. Nanging nalika 23 Juni 2009 Bari ngumumake wis medot kontrak karo Antonio Conte kanthi kesepakatan bebarengan.<ref>{{cite news |url=http://www.asbari.it/index.php?option=com_content&task=view&id=2073&Itemid=68 |language=Italian |publisher=AS Bari |accessdate=2009-06-23 |date=2009-06-23 |title=As Bari e Conte: sciolgono il rapporto}}</ref>
 
== Prestasi dan penghargaan ==
4.395

besutan