3 April: Béda antara owahan

346 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
c (Bot: Migrating 151 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2509 (translate me))
 
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[1882]]''' - [[Durjana]] kawentar [[Amerika Serikat]], [[Jesse James]] tiwas déning mimis rencangipun piyambak, Bob Ford, ingkang culika supados angsal kanugrahan.
* '''[[1922]]''' - [[Josef Stalin]] dados Sekretaris Jenderal [[Partai Komunis Uni Soviet]] ingkang sepindhah.
|* ber'''[[2011]]''' =- Bathang '''[[Air France Pamaburan 447|Air France Pamiberan 447]]''', ingkang ical ing [[Samudra Atlantik]] ing taun 2009, dipunpanggihi malih.
 
{{Berita
| tgl = 3 April 2011[[2013]]
|ber = - Kritikus film pamenang [[Bebungah Pulitzer]], [[Roger Ebert]], tilar donya ing yuswa 70 taun.
| ber = Bathang '''[[Air France Pamaburan 447|Air France Pamiberan 447]]''', ingkang ical ing [[Samudra Atlantik]] ing taun 2009, dipunpanggihi malih.
| HU = y
| gbr =
| cap =
| wid =
| u1 = [http://www.bbcsuntimes.co.ukcom/news17320958-761/worldroger-europeebert-12953432]dies-at-70-after-battle-with-cancer.html
| n1 = =Chicago BBCSun-Times
|u2 = http://bostonherald.com/entertainment/movies/movie_news/2013/04/death_of_film_critic_ebert_elicits_wide_reaction
| u2 = [http://www.guardian.co.uk/world/2011/apr/04/air-france-plane-crash-victims-found]
| n2 = =Boston GuardianHerald
| u3 = [http://www.abc.net.au/news/stories/2011/04/05/3182215.htm]
| n3 = ABC
| u4 =
| n4 =
| u5 =
| n5 =
}}
 
8.252

besutan