Cithakan:Daud nganti Yésus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
typo
c (typo)
c (typo)
|name = Daud nganti Yésus
|basestyle = background:#3399FF; color:white;
|title = [[Silsilah Yésus|<font color="white">Silsilah Yésus</font>]] saka Daud tumekanganti Yusuf
|group1 = Miturut Injil Matius
|state = show
}}<includeonly>
[[Kategori:Tokoh Alkitab]]</includeonly><noinclude>
[[Kategori:Cithakan navigasi tokoh|Daud tumekanganti YesusYésus]]
</noinclude>
 
8.252

besutan