Parembugan:Arca: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
JV06Doni Dwi Hartanto mindhahaken kaca Dhiskusi:Arca dhumateng Dhiskusi:Arca (Reca): basa Jawa
(JV06Doni Dwi Hartanto mindhahaken kaca Dhiskusi:Arca dhumateng Dhiskusi:Arca (Reca): basa Jawa)
(Ora ana béda)