Parembugan:Murti

Tambah rembug
Ora ana parembugan ing kaca iki.

Sawetara cathetan:

  • arca: reca
  • Katolik: Katulik
  • Budha: Buddha
  • berhala: brahala
  • mahkota: makutha
Meursault2004ngobrol 27 November 2012 13.17 (UTC)

Tambahan, artikel kanthi irah-irahan reca wis ana. Kepriyé, apa arep digabung waé? Salam. Tracy pirembagan 27 November 2012 14.12 (UTC)

Takkira artikel iki diganti waé irah-irahané dadi murti kaya ing basa Inggris lan basa liyané. Tembung reca ing basa Jawa iku tegesé ora namung prakara patung sing dimumulèni waé. Meursault2004ngobrol 27 November 2012 15.19 (UTC)
Bali menyang kaca "Murti".