Wikipedia:Pendhapa: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(←Mbatalaké revisi 863794 déning 202.129.185.112 (Dhiskusi))
__NOTOC__
<div lang="jv-java"><center>[[image:Sugeng rawuh tuladha aturra.png|500px400px|ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ]]</center>
 
 
38

besutan