Sugeng rawuh, Alteaven!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.56 (UTC)

Tres pirembagan 15 Juni 2013 15.13 (UTC)

Kaca utamaBesut

Mas (Ben?), font sugeng rawuh ing kaca utama kayane kegedhen ngebak-ebaki enggon. Mangga dicilikake. Matur nuwun>Pras pirembagan 18 Juni 2013 03.21 (UTC)

​​Maaf saya ga gitu ngerti bahasa Jawa. Tapi apa maksud anda font di kaca utamanya kegedean dan tolong dikecilin? (ngebak-enaki enggon-nya ga ngerti). Kalo iya, nanti tampilan gambar tinggal diperkecil, tp atas-bawahnya ikut mengecil. Alteaven (pirembagan) 18 Juni 2013 10.09 (UTC)
Sudah saya perkecil. Begitu benar? Alteaven (pirembagan) 18 Juni 2013 10.12 (UTC)