Perempuan Berkalung Surban: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
* '''Pemeran Pendukung Pria Terbaik''' : [[Reza Rahardian]]
}}
'''''Perempuan Berkalung Sorban''''' (internasional:'''''Woman with a Turban''''') ménika [[film drama]] [[film romantis|romantis]] ingkang gadahi tèma [[Islam]] saking [[Indonesia]] ingkang dipunrilis ing taun [[2009]] lan disutradarai dèning [[Hanung Bramantyo]]. Film punika dipunbintangi antawisipun kaliyan [[Revalina S. Temat]], [[Joshua Pandelaki]], [[Nasya Abigail]], [[Widyawati]], [[Oka Antara]], [[Reza Rahadian]], lan [[Ida Leman]]. Film punika didistribusiaken dèninldèning [[Kharisma Starvision Plus]] danlan wiwit kaputèr sècara perdana ing [[bioskop]] Indonesia tanggal [[15 Januari]] [[2009]].
 
Film punika dipundhamèl adèdasar [[novel]] [[Perempuan Berkalung Sorban (novel)|berjudul sama]] taun [[2001]] ingkang kasèrat [[Abidah El Khalieqy]], pényèèratpényèrat wanita asal [[Jombang]], [[Jawa TimurWetan]]. Novel kasèbut dipunadaptasiaken dados sèbuah [[naskah film]] dèning [[Ginatri S. Noer]] lan Hanung Bramantyo. Film punika nyajiakèn latar tradisi kaliyan sekolah [[pesantren]] ing Jawi Wètan ingkang cendèrung mempraktikakèn tradisi [[konservatif]] kaliyan wanita lan kauripan modèrn. Dialog film punika dipunbèktaakèn ing [[basa Indonesia]], [[basa Jawa]], lan ugi biasanipun [[basa Arab]] ingkang asring dipunginaakèn ing sekolah pésantrèn.
== Sinopsis ==