Taun liturgi: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké fr:Calendrier liturgique
c (TracySurya mindhahaken kaca Taun Liturgi dhumateng Taun liturgi)
c (Bot: Nambahaké fr:Calendrier liturgique)
[[Kategori:Kristen Ortodoks]]
[[Kategori:Kalèndher Gréja]]
 
[[fr:Calendrier liturgique]]
32.744

besutan