Selena Gomez: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
== Karier ==
=== Bidhang Akting ===
[[Gambar:Selena Gomez 2.jpg|thumb|left|Gomez ing studhio ''Wizards of Waverly Place'' sadurungé ditsysngskeditayangake ing tv ing tsnggsltanggal April 2007]]
Gomez miwiti karier aktingé ing [[umur]] pitung [[taun]], minke tokoh Gianna ing Barney & Friends. Panjenengané uga sinau sakbehané ing babagan ngawa acara utawa asring kasebat [[pranatacara]].
<!---
11.904

besutan