Masjid Dian Al-Mahri: Béda antara owahan

193 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Masjid Dian Al-Mahri''' utawi biasa dipun sebut '''Masjid Kubah Emas''' inggih menika salah sawijining masjid ingkang wonten ing [[Kecamatan Depok|Depok, Cirebon]].<ref>[http://www.eramuslim.com/hikmah/rihlah/masjid-kubah-emas.htm Masjid Kubah Emas]</ref> Masjid dipun engge ibadah [[shalat]] kangge tiyang [[muslim]] saben dinten. Kompleks masjid menika ugi dados papan plesir keluarga amargi kubahipun adamel saking [[emas]].
 
 
==Cathetan Sikil==
{{reflist}}
 
[[kategori:masjid]]
4.487

besutan