Tetuwuhan: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q756
c (Bot: Nambahaké en:Plant)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q756)
[[Kategori:Flora & Fauna]]
[[Kategori:Tetanduran]]
 
[[en:Plant]]
62.359

besutan