Wayang golèk: Béda antara owahan

60 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
 
Saiki wayang golek dadi pagelaran seni rakyat, gunane ora namung ngruwat ananging uga kanggo kabutuhan masarakat, kabutuhan spiritual utawa kabutuhan ''material''.
Kaya adicara perayaan hajatan (''pesta kenduri'') khitanan,
 
==Bahan Wayang Golèk==
6.047

besutan