Wayang golèk: Béda antara owahan

68 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Saiki wayang golek dadi pagelaran seni rakyat, gunane ora namung ngruwat ananging uga kanggo kabutuhan masarakat, kabutuhan spiritual utawa kabutuhan ''material''.
Kaya acara perayaan hajatan (''pesta kenduri'') khitanan, balakrama lan hajatan liyane.
Saiki wayang golek ora namung dadi pagelaran seni rakyat, kerajinan wayang golek uga didadikake oleh-oleh dening para wisata.
 
==Bahan Wayang Golèk==
6.047

besutan